Reklam Alanı
Reklam Alanı

102 yaşındaki Fatma Nine’nin tekerlekli sandalye mutluluğu

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

ANTALYA, (DHA)- ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kaş’ta yaşamını sürdüren 102 yaşındaki Fatma Issız’a tekerlekli sandalye gönderdi. Fatma Issız, tekerlekli sandalyesine kavuşunca büyük sevinç yaşadı.
Kaş’ın Sahil Kılınçlı Mahallesi’nde yaşamını sürdüren ve ayağında çıkan bir yara yüzünden yürümekte zorlanan Fatma Issız’ın ailesi Büyükşehir Belediyesi’ne başvurarak, tekerlekli sandalye talebinde bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in talimatıyla tekerlekli sandalye kısa sürede Issız’a ulaştırıldı.
BOL BOL DUA ETTİ
Büyükşehir Belediyesi Kaş Hizmet Birimi tarafından tekerlekli sandalyesi teslim edilen Fatma Issız, evinde ilk denemesini yaptı. 5 çocuk annesi, 50’ye yakın torun sahibi olan, torununun torununu gören Fatma Issız, tekerlekli sandalyesi ile dışarı çıkıp temiz hava alabilecek. Tekerlekli sandalyesine kavuştuğu için mutluluğu gözlerinden okunan Fatma Issız, Başkan Muhittin Böcek’e teşekkür etti. Kendisine yardım edenleri alkışlayan yaşlı kadın, bol bol teşekkür duası etti.
ŞİFA DİLİYORUM
Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Fatma Issız’ın derdine bir nebze derman olabildikleri için mutlu olduklarını ifade ederek, “Gazipaşa’dan Kaş’a ihtiyacı olan her vatandaşımızın yanındayız. Fatma Teyzemize Allah’tan şifa, sağlıklı ömür diliyorum. Ailesine sevgilerimi ve selamlarımı iletiyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman yanındayız. Fatma teyzemizin bir damla mutluluğu bizim için onurdur” dedi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!