Reklam Alanı
Reklam Alanı

14 Şubat’a özel kalpli gevrek

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Nevra UÇKAÇ / İZMİR, (DHA)-İZMİR’de unlu mamuller satışı yapan bir fırın, 14 Şubat Sevgililer Günü için kalp şeklinde gevrek üretti. Fırın sahibi Dinçer Acar (43) kalpli gevreğin ilgi gördüğünü söyledi.
İzmir’de unlu mamuller satan bir fırın, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne için kalp şeklinde gevrek üreterek çiftlerin beğenisine sundu.  Fırın sahibi Dinçer Acar, “Sevgililer Günü yaklaştığında hepimizi hediye almak için tatlı bir heyecan sarar. Kimisi aldığı hediyelere not yazarak sevgisini ifade eder, kimisi de dile döker, anlatır. Biz de sevgisini dile dökemeyenler için özel kalpli ürünler hazırladık. Daha önceki yıllarda pasta ya da kalpli baklavalar yapmıştık. Bu yıla özel kalpli gevrek ürettik” dedi. Özel günlerde, özel ürünler hazırladıklarını anlatan Acar, daha önce tıp bayramı, Anneler Günü, Babalar Günü ve Dünya Engelliler Günü nedeniyle özel ürünleri satışa sunduklarını kaydetti. Kalpli gevreğin de 14 Şubat öncesi müşterilerin ilgisini çektiğini söyleyen Acar, “Çok güzel karşılandı. Dükkandan içeri girenler kalpli gevreği gördüklerinde şaşırıyor. Vatandaşlar, lıp ‘hem sevgimin timsali bir hediye olarak veririm hem de param cebimde kalır sabah kahvaltısını kurtarırım’ diyor. Özel gevreğimizin hamuru aynı ama gramajı daha yüksek.  Normal simidi 2 liraya satarken kalpli gevreği 2.5 liradan satıyoruz” dedi.
Fırından sıklıkla alışveriş yaptığını belirten Şeyma Kılınç da “Sevgililer Günü için kalpli gevrek, pasta ve tatlı yaptıklarını duydum. Sevdiğim arkadaşlarım ve çocuklarıma kalpli gevrek almaya geldim. Kalplerden oluşan gıda ürünlerini görmek bize mutluluk verdi” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!