Reklam Alanı
Reklam Alanı

2 kişinin öldüğü kazada yaralanan belediye başkanı görevine başladı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ayhan ACAR/BARTIN, (DHA)- BARTIN’da, midibüsün devrilmesi sonucu 2 kişinin yaşamını yitirdiği kazada yaralanan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, bugün göreve başladı.
Bartın’da 3 Ekim’de MHP’nin Ankara’daki toplantısına giden partililerin bulunduğu midibüsün devrilmesi sonucu Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ve MHP teşkilatından Murat Sevilmiş hayatını kaybetti, 19 kişi ise yaralandı. Midibüste bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın ise hastanenin ortopedi servisindeki 2 günlük tedavisinin ardından taburcu edildi. Evinde tedavisinin ardından sağlığına kavuşan Belediye Başkanı Cemal Akın, bugün görevine başladı. Belediye binası önünde yapılan törene, Belediye Başkanı Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, belediye personelinin yanı sıra midibüste bulunan ve yaralanan MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik ile MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Demir de katıldı.
Belediye Başkanı Cemal Akın, “1 ay önce herkesin bildiği gibi çok şiddetli bir kaza geçirdik ve çok sevdiğimin 2 arkadaşımız hayatlarını kaybetti. Ben de 30 gündür evde tedavi görüyordum. Tedavimi tamamlayarak, bugün itibariyle göreve başladım. O günden bugüne belediyedeki hiçbir iş aksamadı. Kaza bizim için çok zor oldu, o günün 1 saati hala bende yok. Bütün arkadaşlarımızda da yok. 3 arkadaşımız Ankara’da tedavi altında, şu anda bu arkadaşlarımız Devlet Bahçeli’nin hastası olarak orada yatıyor. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli bizleri bizzat aradılar. Bir büyüğüm bana dedi ki, başkanım sizler gazisiniz, 2 arkadaşınız da şehit dediler ama şehitliğin de merhaleleri var. Ama biz Ankara’ya ne oynamaya ne de gezmeye gidiyorduk. Hiçbirimizin menfaati yoktu. Allah ölen arkadaşlarımıza şehitlik mertebesine ulaşmayı nasip eder” dedi. Dualar okunmasının ardından Cemal Akın, makamına çıkarak, geçmiş olsun dileklerini kabul etti.
FOTOĞRAFLI

 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!