Reklam Alanı
Reklam Alanı

2021 Kia Sportage fiyat listesi! En ucuz C-SUV!

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Bugün sizlerle beraber 2021 model yılını baz aldığımız Kia Sportage modelinin güncel fiyat listesini inceliyor olacağız.

 

 

Ülkemizdeki sıfır tudorbet otomobil pazarında yaşanan gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Bugünkü konuğumuz ise C segmenti SUV sınıfında yer alan Kia Sportage olacak. Genişliği ve göze hitap eden tasarımsal çizgileri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran model, hali hazırda sınıfının en uygun fiyatlı modellerinden birisi olarak dikkat çekiyor.

 

2021 Kia Sportage fiyat listesi! En ucuz C-SUV!

Reklam Alanı

 

2021 Kia Sportage, baz donanım seviyesinde 1.6 litrelik benzinli bir motor ile geliyor. 132 beygirlik güç üretebilen bu motora, manuel bir şanzımanın eşlik ettiğini de ifade etmeden geçmeyelim. Cool olarak isimlendirilen bu paket, şu anda ülkemizde 244.500 TL gibi bir fiyattan alıcı buluyor. Her ne kadar bu fiyat yüksek gibi dursa da piyasa koşulları değerlendirildiği zaman aslında oldukça uygun olduğu ortaya çıkıyor. Kimi üreticiler artık bu paralara C segmenti yerine B segmenti SUV modellerini satıyor.

 

Ancak tabii ki de iş otomatiğe kayınca fiyat da birden zıplıyor. Bunda otomatik şanzıman ile beraber artan maliyetlerin yanı sıra ülkemizdeki ÖTV oranlarının da payı yüksek. En ucuz otomatik Kia Sportage, liste fiyatlarına göre 359.900 TL’den alıcı buluyor. Dilerseniz biz de artık lafı daha fazla uzatmayalım ve aracın tüm fiyatlarını içeren listeyi sizlerle paylaşmış olalım.

 

 

 

1.6L 132 PS Manuel Benzin Cool

 

Fiyatı: 244.500 TL

 

 

 

1.6L 136 PS 4X2 DCT (Otomatik) Dizel Prestige Design Pack

 

Fiyatı: 489.900 TL

 

 

 

1.6L 136 PS DCT (Otomatik) Dizel Cool

 

Fiyatı: 359.900 TL

 

 

 

 

Kaynak: Teknolojioku

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!