Reklam Alanı
Reklam Alanı

2021 Kia Stonic fiyat listesi! Bu fiyata sıfır SUV!

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Bildiğiniz gibi son yıllarda B-SUV modellerine olan talep bir hayli arttı. Pastadan aldığı payı arttırmak isteyen Güney Kore merkezli otomotiv şirketi Kia ise, sektöre yeni bir oyuncu kazandırdı.

Stonic olarak isimlendirdiği modelini ülkemizde de satışa sunan şirket, güzel geri bildirimler almaya devam ediyor. 2021 Kia Stonic, uygun fiyatı ve geniş versiyon seçenekleri sayesinde Türkiye’de talep görüyor.

2021 Kia Stonic fiyat listesi! Bu fiyata SUV!

Reklam Alanı

Ülkemizde son dönemlerde B sınıfı SUV modellerine olan ilgi fazlasıyla arttı. Bu ilgiden nasibini alan modellerden birisi ise 2021 model Kia Stonic. Aslında oldukça yeni olan aracın segmentindeki rakiplerine kıyasla en önemli avantajı fiyatı. Model hali hazırda baz donanım seviyesi ile 1.2 litrelik benzinli bir motor seçeneği ile geliyor. 84 beygir güç üreten bu motora manuel şanzımanın eşlik ettiğini de ifade etmiş olalım.

Eğer modelin otomatik versiyonunu satın almak istiyorum diyorsanız, ödemeniz gereken bedel 30.000 TL’den biraz daha fazla artıyor. Bahsi geçen seçenekte 1.4 litrelik benzinli motora otomatik şanzıman eşlik ediyor. Şimdi dilerseniz biz de lafı daha fazla uzatmayalım ve aracın tüm versiyonlarını sizlere gösteren fiyat listesini paylaşmış olalım. İşte 2021 Kia Stonic güncel fiyat listesi!

1.2L 84 PS Manuel Benzin Cool

Fiyatı: 199.900 TL

1.4L 100 PS Otomatik Benzin Cool

Fiyatı: 231.500 TL

1.4L 100 PS Otomatik Benzin Elegance

Fiyatı: 244.900 TL

Kaynak: Teknolojioku

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!