Reklam Alanı
Reklam Alanı

2023 Cadillac Lyriq elektrikli SUV 10 dakika içerisinde tükendi!

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Konsept araba görünümü ve şaşırtıcı derecede iyi bir taban fiyatı ile Cadillac’ın ilk EV SUV’u çıkmadan tükendi. İşte yok satan Cadillac Lyriq SUV!

Garajınıza 2023 Cadillac Lyriq koymak için can atıyorsanız, üzgünüz bunu için bir süre beklemeniz gerekecek. Elektrikli SUV daha çıkmadan 10 dakika içerisinde tükendi. Sadece bu değil, aynı zamanda marka 2022 yazına kadar daha fazla araç satmayı planlamıyor.

Neler olduğunu kimse fark edemedi, ama firma insanların Cadillac EV‘nin popülaritesini ciddi şekilde hafife almış olduğunu göstermek istemiş olabilir. Ya da ilk EV’sinin bu kadar çabuk tükendiği gerçeğini göstermek istediğini vurgulamak istemiş olabilir her iki seçenek te konuşuluyor.

Reklam Alanı

İşte Cadillac Lyriq EV SUV!

2023 Cadillac Lyriq‘in üretim formunun görsel cazibesi ile ne kadar yakından eşleştiğini ve vahşi bir cazibesinin olduğunu görmenizi istiyor.

Cadillac, gerçek olanı mümkün olduğunca doğru tutmak için çok çaba sarf ettiğini söylüyor ve bunu gösteriyor.

Lyriq‘in dış görünüşünün havalı olduğunu düşünüyorsanız, siz bir de içeriye bir göz atın. İç mekân için de yine iki farklı renk seçeneği sunulmuş. Aracın iç mekânında, yeni nesil büyük kıvrımlı bir ekran göze çarpıyor.

Kaynak: Teknolojioku

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!