Reklam Alanı
Reklam Alanı

3 kişinin yaralandığı kaza otobüsün kamerasında  

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Erol POLAT/DARICA (Kocaeli), (DHA)- KOCAELİ’nin Darıca ilçesinde otomobil ile belediye halk otobüsünün çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı. Kaza anı, otobüsün araç içi kamerasına yansıdı.
Kaza, saat 08.45 sıralarında, Darıca ilçesi Osmangazi Mahallesi Aşıroğlu ve Mithatpaşa caddelerinin birleştiği yerde meydana geldi. Emrah K. idaresindeki 41 BR 312 plakalı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait halk otobüsü ile yola giren Fatma T. idaresindeki 34 JF 6432 plakalı otomobil çapıştı. Otobüs daha sonra yol kenarındaki trafik tabelasına çarptı. Kazada sürücülerle otomobildeki bir kişi yaralandı. İhbar üzerine bölgeye gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, yaralı 3 kişiyi Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Yaralılar, tedaviye alındı.
Kaza anı ise otobüsün araç içi kamerasına yansıdı. Görüntülerde otobüsün ilerlediği sırada yola giren otomobile çarpması, otomobilin parçalarının etrafa dağılması ve otobüsün trafik tabelasına çarptığı görüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!