Reklam Alanı
Reklam Alanı

3 kıtayı buluşturan yurt dışı eğitim günü

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İSTANBUL, (DHA)- Uğur Okulları öğrencileri, ‘BAU Global Online Eğitim Semineri’nde dünyanın dört bir yanındaki öğrenci ve eğitimcilerle buluştu. Öğrenciler ABD, Kanada, İngiltere, Almanya, Gürcistan ve Kıbrıs’ta bulunan üniversitelerdeki eğitim ayrıcalıkları hakkında bilgi aldı.

Yurt dışında üniversite eğitimi almak, Türkiye’deki eğitimini yurt dışı programlarla desteklemek ya da farklı kariyer olanaklarını değerlendirmek pek çok öğrencinin hayali. Bu noktada öğrenciler için doğru ülke, okul ve bölüm seçimi büyük önem taşıyor. 3 kıtada 11 ülkede, 9 üniversitesi, 4 dil okulu ve 2 tane k12 düzeyinde okulu bulunan ‘BAU Global Ailesi’nin bir üyesi olan Uğur Okulları, yurt dışı eğitim konusunda da öğrencilere destek verdiklerini belirtti.  Öğrencilerin BAU Global çatısı altındaki üniversiteler hakkında bilgi sahibi olması amacıyla geçtiğimiz günlerde BAU Global Eğitim Semineri düzenlendi. Dünyanın dört bir yanındaki öğrenci ve eğitimcileri buluşturan seminerde, Uğur Okulları öğrencileri ABD, Kanada, İngiltere, Almanya, Gürcistan ve Kıbrıs’ta bulunan üniversitelerdeki eğitim ayrıcalıkları hakkında bilgi aldı.

YENİ DÜNYANIN MİMARI ÖĞRENCİLER

Seminerde konuşan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları (BUEK) Başkanı Enver Yücel, Uğur Okulları öğrencilerinin ‘BAU Global Ailesi’nin bir üyesi olduğunu belirterek “Üniversitemizin yurtdışı avantajlarını değerlendirmek öğrencilerimizin geleceği için önemli. Her bir öğrencimizi ilgi alanına göre yönlendirmek istiyoruz. Yurt dışında eğitim almak isteyen bir öğrenci gideceği ülkeyi, okumak istediği bölümü bilinçli bir şekilde tercih etmeli. Eğitimini tamamladıktan sonra ülkesine faydalı olmalı. Yeni dünyayı yeni öğrenciler inşa edecek” dedi.

EĞİTİM AYRICALIKLARI VAR

‘BAU Global Ailesi’nin dünya genelinde yaklaşık 250 bin öğrencisi bulunduğunu belirten Uğur Okulları Genel Müdürü Nil Çiçek ise, “Avrupa’nın en büyük eğitim kurumlarından biri olmanın gurunu yaşıyoruz. Dünyanın neresine giderseniz gidin Uğur mezunu ya da ‘BAU Global Ailesi’nin bir üyesiyle karşılaşmanız mümkün. Network ağımız çok geniş. Öğrencilerimizin akademik, sosyal, duygusal ve fiziksel gelişimlerine odaklandığımız bu noktada, network ağımızı doğru planlayabilmek ve fırsatlarından yararlanabilmek için çalışmalar yapıyoruz. Öğrencilerimizin 3 kıtaya yayılan 9 üniversitede eğitim ayrıcalıkları bulunuyor” diye konuştu.

Reklam Alanı

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!