Reklam Alanı
Reklam Alanı

38’lik Umut Bulut, Eyüpspor’u taşımaya devam ediyor

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İSTANBUL (DHA) – Eyüpspor, Spor Toto 1’inci Lig’in 11’inci haftasında MKE Ankaragücü’nü 2-0 yendi. Takımının ilk golünü atan Umut Bulut, eski takımı karşısında attığı gol sonrasında sevinmedi. Bu sezon 10 maça çıkan 38 yaşındaki futbolcu, 8 gole doğrudan etki etti.
Spor Toto 1’inci Lig ekiplerinden Eyüpspor’un sezon başında kadrosuna kattığı Umut Bulut, gösterdiği performansla alkış toplamaya devam ediyor. Bulut, Eyüpspor’un Ankaragücü’nü 2-0 mağlup ettiği mücadelenin 81’inci dakikasında sahne aldı ve şık bir gol kaydetti. Eyüpspor sahadan galibiyetle ayrılarak puanını 23’e yükseltti ve 3’üncü sıradaki yerini korudu.
SÜPER LİG’DE REKOR KIRMIŞTI, EYÜPSPOR’DA DA DURMUYOR
Tecrübeli golcü, geçen sezon Oğuz Çetin’in 503 maçla “Süper Lig tarihinin en çok forma giyen oyuncusu” rekorunu kırmış ve adını zirveye yazdırmıştı.
Süper Lig’de 515 maçta 163 gole imza atan 38 yaşındaki santrfor, Spor Toto 1’inci Lig’e de hızlı bir başlangıç yaptı. Eyüpspor formasıyla 10 maçta sahaya çıkan Umut Bulut, 6 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

(FOTOĞRAFLI)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!