Reklam Alanı
Reklam Alanı

6 PKK’lının etkisiz hale getirildiği mağarada, silah ve mühimmatlar ele geçirildi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

ANKARA, (DHA)- IRAK’ın kuzeyinde sürdürülen Pençe-Yıldırım operasyonunda 6 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiği mağarada, çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.
Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, “Irak kuzeyindeki Avaşin-Basyan bölgesinde devam eden Pençe-Yıldırım operasyonunda tespit edilen bir mağaraya operasyon düzenlenmiş, Komandolarımız tarafından 6 PKK’lı terörist etkisiz hale getirilmişti. Teröristlerin etkisiz hâle getirildiği mağarada yapılan arama-taramada terör örgütü PKK’ya ait çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi” denildi.
Ele geçirilen silah ve mühimmat şöyle: 7 adet 60 milimetre havan, 3 adet 81 milimetre havan, 2 adet RPG-7, 2 adet 7,62 mm PKMS makinalı tüfek, 1 adet kanas, 7 adet AK-47 piyade tüfeği, 2 adet konkurs, 2 adet SA-16 (Igla-1), 8 adet EYP düzeneği, 20 adet RPG-7 mühimmatı, 4 adet 120 mm havan mühimmatı, 7 adet 81 mm havan mühimmatı, 250 adet havan tapa ve örgütsel dokümanlar.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!