Reklam Alanı
Reklam Alanı

600 metre telefon hattı kablosu çalan orman işçisi yakalandı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ali GÜNDOĞAN/DALAMAN (Muğla), (DHA)- MUĞLA’nın Dalaman ilçesinde, bir telekomünikasyon şirketine ait 600 metre bakır kabloyu çaldığı ileri sürülen orman işçisi C.E., jandarma ekiplerince yakalanıp, gözaltına alındı. Şüphelinin, evinin bahçesinden bulunan çalıntı kablolar ise tutanakla telekomünikasyon şirketi yetkililerine teslim edildi.
Kızılkaya Mahallesi Akarca Sokak’ta, geçen 12 Ocak’ta bir telekomünikasyon şirketi işçileri telefon hattı döşemesi yaptığı sırada 600 metrelik bakır kabloların olmadığını fark etti. Telekomünikasyon şirketi yetkilileri, durumu jandarmaya bildirdi. Harekete geçen Dalaman İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, mahallede yaptıkları incelemede 12 direk arası 600 metre telefon hattı bakır kablonun kesilerek çalındığını tespit etti. Mahallede araştırma yapan jandarma ekipleri, olayın meydana geldiği yere 300 metre mesafedeki bir evin bahçesinde bakır kablo izine rastladı. Jandarma ekipleri, savcılıktan aldığı arama kararı ile ev ve eklentilerinde yaptığı aramada çalınan 600 metre bakır kabloyu buldu. Ayrıca kabloları kesmekte kullanıldığı belirlenen motorlu testere ve 4 kesici alet de ele geçirildi. Hırsızlık olayını gerçekleştirdiği iddia edilen Dalaman Orman İşletme Müdürlüğü’nde işçi olarak çalışan C.E., jandarma ekiplerince bugün yakalanıp, gözaltına alındı. Jandarmada, susma hakkını kullanan C.E.’nin işlemlerinin sürdüğü bildirildi. Muhafaza altına alınan 600 metre kablo ise tutanakla, telekomünikasyon şirketi yetkililerine teslim edildi.

FOTOĞRAFLI

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!