Reklam Alanı
Reklam Alanı

826 tarım işçisi kurayla belli oldu

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Haluk KARAASLAN/ANKARA, (DHA)- TARIM ve Orman Bakanlığı, taşra teşkilatlarında istihdam edilecek 826 daimi tarım işçisinin noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekilişiyle belirlendiğini duyurdu.
Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre; Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığınca verilen 826 açıktan işçi atama izni üzerine, Türkiye İş Kurumu kanalı ile başvurular alındı. 54’üncü Noter ve Noterler Birliği ile Tarım ve Orman Bakanlığınca oluşturulan komisyon gözetiminde yapılan kura çekilişinde, 826 asil ve 826 yedek aday belirlendi. Noter tarafından belirlenen asil ve yedek adaylar, evrak kontrolleri, sabıka kayıtları ve aranan şartları taşıyıp taşımadıkları incelendikten sonra atama işlemleri yapılacak. Şartları taşımadığı tespit edilen asil adayın yerine, şartları taşıyan yedek adayların atamaları yapılacak.
Öte yandan kura sonuçlarının, bakanlığın ‘tarimorman.gov.tr’ internet sitesindeki duyurular bölümünden ilan edildiği ve burada belirtilen evrakların 22 Ocak 2021 tarihine kadar bakanlığın ilgili birimlerine teslim edilmesi gerektiği belirtildi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!