Reklam Alanı
Reklam Alanı

9’uncu Uluslararası Akdeniz Dünyası Çalıştayı İstanbul’da düzenlenecek

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İSTANBUL (DHA) – 9’uncu Uluslararası Akdeniz Dünyası Çalıştayı, “Bir Arada Yaşama Pratikleri: Geç Ortaçağ’da Anadolu ve İberya’da Siyaset, Ticaret ve Kültür” başlığıyla 1-2 Temmuz 2021 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek.

Ortaçağ araştırmacıları, 13-15’nci yüzyılda coğrafi olarak birbirinden uzak fakat tecrübe bakımından benzerlikleri bulunan Anadolu ve İberya Yarımadası’ndaki toplumların bir arada yaşam pratikleri ve tecrübelerini 9’uncu Uluslararası Akdeniz Dünyası Çalıştayı, “Bir Arada Yaşama Pratikleri: Geç Ortaçağ’da Anadolu ve İberya’da Siyaset, Ticaret ve Kültür” başlığıyla tartışıyor. Çalıştay, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Ortadoğu ve Afrika Araştırma ve Uygulama Merkezi’nin (ORDAM) ev sahipliğinde, Akdeniz Dünyası Araştırmaları Topluluğu (MEDWORLDS) iş birliğiyle 1-2 Temmuz 2021 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek.

BİLDİRİ ÖZETİ İÇİN SON TARİH 28 ŞUBAT

9’uncu Uluslararası Akdeniz Dünyası Çalıştayı’na özellikle kriz ve felaket dönemlerinde birlikte yaşama modları; Convivencia, yerel ve sınır ötesi ticaret, bilgi, metin, müzik, sanat ve mimarlıkta toplumlar arası aktarım ve din değiştiren topluluklar gibi temalarda bildiriler kabul edileceği belirtildi. Çalıştay, bu temalara bağlı kalınması şartıyla disiplinlerarası katkı sunabilecek araştırmacıların sunumlarına da açık olacak. Sunum dilinin İngilizce olduğu Çalıştaya bildiri özetleri son gönderim tarihi 28 Şubat 2021 olarak belirlendi.

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!