Reklam Alanı
Reklam Alanı

A101 ve Bim gibi marketlerde pek çok ürünün satışı yasaklandı!

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Bilindiği üzere yaklaşık olarak 1 haftadır tam kapanma sürecinin içerisindeyiz. Bu kapanma kapsamında yeme içme odaklı iş yerleri haricinde pek çok esnaf kepenk kapatmak zorunda kaldı.

Buna elektronik eşya, oyuncak, hırdavat, mobilya ve benzeri ürünler satan iş yerleri de dahil edildi. Bu süreçte pek çok esnaf kepenk kapatmışken A101, Bim gibi zincir marketlerin elektronik eşya, mobilya ve benzeri aktüel ürünler satması esnafın tepkisine neden oldu.

Tam kapanma sürecinde kepenk kapatan esnaf haklı olarak ses yükseltti. Hal böyle olunca zincir marketler hakkında da karar gecikmedi.

A101 ve Bim bir süre aktüel ürün satamayacak!

Reklam Alanı

Yeni yayınlanan genelge kapsamında 7 Mayıs tarihinden itibaren Bim ve A101 gibi zincir marketlerde alkollü içki satışının yanında elektronik ürün, kırtasiye, giyim, oyuncak, mobilya ve benzeri aktüel ürünler satılamayacak.

Bu marketler de aynı bakkallar gibi yalnızca temel gıda, hayvan yemi, kozmetik ürünler ve temizlik ürünleri satabilecekler.

Bu kısıtlama da muhtemelen tam kapanma ile birlikte sona erecektir. Yani tekrardan Bim ve A101 gibi zincir marketler ucuza elektronik ürünler satmaya devam edecekler.

Peki siz bu kararı nasıl buldunuz? Sizce doğru bir karar mı? Esnafın büyük bir çoğunluğunun kepenk indirdiği şu dönemde zincir marketlerden de bu tarz ürünlerin kaldırılmış olması bir eksiklik yaratır mı yoksa doğru verilmiş bir karar mı? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Kaynak: Teknolojioku

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!