Reklam Alanı
Reklam Alanı

Abdullah Avcı’dan U19 takımına moral ziyareti

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Selay SAYKAL/TRABZON(DHA) – Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, UEFA Gençler Ligi’nde yarın Bosna Hersek ekibi Zvijezda 09 ile karşılaşacak olan U19 takımını ziyaret etti.
Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde U19 takımının bugün gerçekleştirdiği son antrenman öncesinde teknik heyet ve futbolcularla sahada görüşen Abdullah Avcı, yarınki karşılaşma öncesi takıma başarılar diledi.
Avrupa maçlarının oyuncuların gelişimine önemli katkı sağladığını söyleyen Abdullah Avcı, “Sizler bizim için çok önemlisiniz. Gelişiminizi sürdürmeli ve hedefinizi A takım olarak belirlemelisiniz. Baktığınızda Hasan hoca da sizler gibi altyapıdan gelip üst takıma yükseldi. Bizler takibimizi sürdürüyoruz. Yarın da tribünde olacağım. Müsabakada sizlere bol şans diliyorum” dedi.
UEFA Gençler Ligi 1. Tur ilk maçında Zvijezda 09’u deplasmanda 1-0 mağlup eden Trabzonspor U19 takımı, yarın saat 14.00’te Bosna Hersek ekibiyle rövanş maçında karşılaşacak.

(FOTOĞRAFLI)

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!