Reklam Alanı
Reklam Alanı

Adana Demirspor, Samet Aybaba ile hayat buldu

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Akif ÖZDEMİR/ADANA, (DHA)-

TFF 1’inci Lig’de Cüneyt Dumlupınar ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına geçen teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde sahaya çıkan Adana Demirspor, 5 maçtan nağmağlup olarak ayrıldı. Aybaba’nın kulübede olduğu maçlarda 4 galibiyet, 1 beraberlik alan mavi lacivertliler, zirve inadını sürdürüyor.
Süper Lig’e yükselme hesabı yapan Adana Demirspor, teknik direktör Samet Aybaba’nın gelişiyle yakaladığı yükselişi sürdürüyor. Aybaba’nın göreve geldiği süreçte ikinci sıradaki Samsunspor ile 10, lider Giresunspor ile 14 puan fark bulunurken, 5 haftanın sonunda ilk 2 takımla puan farkı 2’ye düştü. 5 haftalık periyotta üst sıralardaki rakibi olan Samsunspor’u deplasmanda 2-0’lık skorla mağlup eden mavi lacivertliler, Bandırmaspor, İstanbulspor ve Keçiörengücü’nü de aynı skorla mağlup etti. Bu periyotta sadece deplasmanda Eskişehirspor’a 2 puan bırakan Adana Demirspor, kalan maçlarını kazanarak ilk 2’den Süper Lig’e yükselmek istiyor.
RAKİP AKHİSARSPOR
Bu sezon ligde oynadığı 28 maçta 15 galibiyet alan ve 6 kez mağlubiyetle sahadan ayrılan Adana Demirspor, ligde 3’üncü sırada bulunuyor. Lider Giresunspor ile 5 puan, ikinci sıradaki Samsunspor ile arasında 2 puan fark olan mavi lacivertliler, cumartesi günü saat 19.00’da deplasmanda karşılaşacağı Akhisarspor’u da yenerek, şampiyonluk iddiasını güçlendirmenin planlarını yapıyor.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!