Reklam Alanı
Reklam Alanı

Adana’da 3 günde ikinci soba dumanı faciası; yaşlı çift hayatını kaybetti

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Adana’da 3 günde ikinci soba dumanı faciası; yaşlı çift hayatını kaybetti

​Adana’da soba dumanından zehirlenen Muzaffer Demirbaş (75) ve Safinaz Demirbaş (71) çifti evlerinde ölü bulundu. İki gün önce de bir çiftin sobadan zehirlenerek öldüğü kentte 3 günde 4 kişi soba zehirlenmesinden dolayı hayatını kaybetmiş oldu.
Olay, bugün saat 17.00 sıralarında merkez Seyhan ilçesine bağlı Denizli Mahallesi’nde meydana geldi. Mahalledeki 2 katlı binanın son katında oturan Muzaffer ve Safinaz Demirbaş çifti iddiaya göre, evlerinde uykuya daldı. Aradan birkaç saat geçtikten sonra çiftin alt katında oturan çocukları, anne ve babasının balkonundan soba dumanının geldiğini fark ederek yukarı çıktı. Evin yedek anahtarıyla içeriye giren çocuklar, yaşlı çifti hareketsiz yatarken buldu.
GÖZYAŞLARINA BOĞULDULAR
Anne ve babalarını uyandırma çabaları sonuçsuz kalan çocukları, durumu polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk incelemede yaşlı çiftin hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekiplerinin çiftin soba dumanından zehirlendiği ihtimalinin üzerinde durduğu öğrenildi. Gerekli incelemelerin ardından Muzaffer ve Safinaz Demirbaş’ın cansız bedeni cenaze aracıyla otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Çiftin çocukları ve acı haberi alan diğer yakınları ise evin önünde gözyaşlarına boğuldu. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
3 GÜNDE 4 KİŞİ ÖLDÜ
Kentte 25 Şubat günü ise Seyhan ilçesine bağlı Karayusuflu Mahallesi’nde yaşayan Mustafa ve Müyesse Karslı çifti sobadan sızan dumandan zehirlenerek ölmüştü. Bugün yaşanan olayla birlikte Adana’da 3 gün içinde 4 kişi soba dumanından zehirlenerek hayatını kaybetmiş oldu.

Görüntü Dökümü

————————

-Olay yerinden genel detaylar

-Ölenlerin yakınlarının ağlaması

Reklam Alanı

-Olayın yaşandığı binadan genel görüntü

SÜRE: 01’24”- BOYUT: 157 MB

Haber: Can ÇELİK-Kamera: Yusuf KANTARLI/ ADANA,(DHA)

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!