Afyonkarahisar’daki uyuşturucu operasyonunda 5 tutuklama

afyonkarahisardaki-uyusturucu-operasyonunda-5-tutuklama-6ZdNVpV6.jpg

Ali Fuat GÜÇLÜER/AFYONKARAHİSAR, (DHA)- AFYONKARAHİSAR’da, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 10 adrese düzenlenen eş zamanlı uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 27 şüpheliden 5’i, mahkemece tutuklandı.
Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, uyuşturucu satışı yapıldığı yönünde ihbar üzerine harekete geçildi. Ekipler, yaptıkları incelemelerin ardından kent merkezinde Erenler, Dairecep ve Karşıyaka mahalleleri ile Salar beldesi ve Sinanpaşa ilçesinde olmak üzere 10 adrese baskın düzenledi. Baskınlarda 27 kişi, gözaltına alınırken, aramalarda ise satışa hazır 8 paket halinde 17,11 gram esrar, 40 sentetik ecza, 4 pakette 3 gram metamfetamin ele geçirildi.
Gözaltına alınanlardan 20’si ‘uyuşturucu madde kullanma’ suçundan işlem yapıldıktan sonra serbest bırakılırken, 7’si ise dün adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgusunun ardından mahkemeye çıkarılan şüphelilerden O.T. ve İ.K., adli kontrolle serbest bırakılırken, O.G., M.D., İ.C., M.Y. ve M.K.B. ise mahkemece tutuklandı.

FOTOĞRAFLI

Exit mobile version