Reklam Alanı
Reklam Alanı

Ağrı Belediye Başkanı Sayan, 2 bin kişiyle anneler için Diyarbakır’a yürüyecek

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ağrı Belediye Başkanı Sayan, 2 bin kişiyle anneler için Diyarbakır’a yürüyecek

​Ramazan DEMİR / AĞRI, (DHA)- AĞRI Belediye Başkanı Savcı Sayan, dağa kaçırılan çocukları için HDP İl Başkanlığı binası önünde evlat nöbetini sürdüren Diyarbakır annelerine destek amacıyla ilkbaharda 2 bin kişiyle Diyarbakır’a yürüyeceklerini belirtti. Başkan Sayan, “Terörü kürtler bitirecek” dedi.
    Bölge insanın, yıllardır PKK ve uzantılarından büyük bir ızdırap çektiğini ve 40 yıldır büyük şiddetle karşı karşıya olduğunu vurgulayan Başkan Savcı Sayan, en sonunda annelerin isyan ettiğini söyledi. Annelerin, çocuklarını PKK terör örgütünden istemelerinin PKK, HDP ve uzantılarını rahatsız ettiğini vurgulayan Sayan, “Ama bu annelerin yalnız kalmaması lazım. Annelere destek olmamız lazım. Dolayısıyla ben her zaman söylüyorum. Tankla, topla, tüfekle terörü bitiremezsiniz. Bir yere kadar indirirsiniz ve tekrar birileri ortaya çıkar. Taşeron örgütlerini kullanır. Türkiye düşmanları harekete geçer. Kendileri yandaş bulurlar. Terörü ancak kürtler bitirir. Kürtler isyan edecek ve ‘Yeter artık’ diyerek bunlara gereken dersi vereceklerdir. Dolayısıyla biz de bu amaç ve mantıkla Diyarbakır annelerine destek olmak için 2 bin genç kardeşimizle ilkbaharda havaların ısınmasıyla birlikte Ağrı’dan bir ateş yakarak, her evden bir ateş yakıp her annenin yüreğini ortaya koyarak Diyarbakır annelerinin dizinin dibine gideceğiz ve oradaki annlerin yalnız olmadıklarını, terörün ne kadar büyük bir sıkıntı yaşattığını dosta düşmanlarına anlatacağız. Umarım başarılı oluruz. Bugüne kadar terörü destekleyenler yürüyordu ama biz terörü bitirmek için beyaz yürüyüşü başlatacağız. Bu beyaz yürüyüşle, Türkiye’de çoğu şeyin değişeceğine inanıyorum” diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
-Başkan Savcı Sayan ile yapılan röp

Haber-Kamera: Ramazan DEMİR / AĞRI, (DHA)

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!