Reklam Alanı
Reklam Alanı

Ahırdan kaçan atlara otomobil çarptı: Anne at öldü, yavrusu yaralandı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Adem DURMAZ/KORKUTELİ (Antalya), (DHA)- ANTALYA’nın Korkuteli ilçesinde, ahırdan kaçıp yola çıkan at ile yavrusuna otomobil çarptı. Anne at ölürken, çenesinden yaralanan yavrusu ise tedavisi için Burdur’a götürüldü. Kazada otomobil sürücüsü de hafif yaralandı.
Kaza, saat 19.00 sıralarında Korkuteli- Burdur Caddesi üzerinde meydana geldi. Ahırdan kaçıp yolun karşısına geçmeye çalışan at ile yavrusuna, Mehmet Acar (21) yönetimindeki 07 CVF 33 plakalı otomobil çarptı. Kazada Mehmet Acar yaralanırken, anne at öldü, yavrusu ise çenesinden yaralandı.
Otomobil sürücüsü Acar, ihbarla gelen sağlık ekiplerince Korkuteli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yavru at Korkuteli Belediyesi veterinerinin tedavisinin ardından Burdur’daki hayvan hastanesine götürüldü. Ölen at ise Korkuteli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne iş makinesi ile olay yerinden kaldırılarak gömüldü.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!