Reklam Alanı
Reklam Alanı

AK Parti Mardin 7’nci İl Kongresi yapıldı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Selim KAYA-Burak EMEK/ MARDİN, (DHA)- AK Parti Mardin 7’nci Olağan İl Kongresi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferans yoluyla yaptığı bağlantıyla gerçekleştirildi. Kongrede konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Siyasi ve Hukuki İşleri Başkanı Hayati Yazıcı, adaletin peşinde olan bir parti olduklarını belirterek, “Dolayısıyla AK Parti’nin duruşu dik ve bu duruşun merkezinde insan var” dedi.
Mardin AK Parti İl Teşkilatı’nın 7’nci Olağan Kongresi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferans yöntemiyle yaptığı bağlantıyla gerçekleşti. Artuklu Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen kongreye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Siyasi ve Hukuki İşleri Başkanı Hayati Yazıcı, AK Parti milletvekilleri Cengiz Demirkaya, Ceyda Bölünmez Çankırı, Abdullah Ağralı, MKYK üyesi Orhan Miroğlu ve partililer katıldı. 
‘AK PARTİ ADALETİN PEŞİNDE OLAN BİR PARTİDİR’
Kongrede konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Siyasi ve Hukuki İşleri Başkanı Hayati Yazıcı, adaletin peşinde olan bir parti olduklarını ifade ederek, “Dolayısıyla AK Parti’nin duruşu dik ve bu duruşun merkezinde insan var. Bu söylemi hep referans aldık. İnsan gibi gözetmeye, hizmet vermeye inandık. AK Parti’nin başarılarının özelliklerinden bir tanesi de merkezinde insana yer vermesidir. İnsan diyoruz. Teşkilat mensubu kardeşlerimize bunu göğsümüzü gere gere ifade edebiliriz. Bizim kimliğimiz muhafazakar ve demokrat bir parti oluşumuzdur. Biz muhafazakar bir partiyiz. Ortak bayrağımıza ve kültürel mirasımıza, örf ile adetlerimize, inançlarımıza önem veren, bu konuda hassasiyet gösteren partiyiz. Ancak hem muhafazakar hem de yenilikçiyiz” diye konuştu. 
Kongrede tek liste halinde seçime giren mevcut başkan Faruk Kılıç, yeniden İl Başkanlığı’na seçildi. 

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!