Reklam Alanı
Reklam Alanı

AK Parti Şırnak İl Başkanı: HDP’liler grubumuzu tehdit ediyor

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Sekvan KÜDEN/ŞIRNAK, (DHA)- AK Parti Şırnak İl Başkanı İbrahim Halil Erkan, geçen hafta İl Genel Meclisi Toplantısı’nda HDP grubuyla yaşanan tartışmanın ardından HDP milletvekilleri Hüseyin Kaçmaz ve Hasan Özgüneş tarafından tehdit edildiklerini öne sürdü.
AK Parti Şırnak İl Başkanı İbrahim Halil Erkan, düzenlediği basın toplantısında geçen hafta yapılan Belediye İl Genel Meclis Toplantısı’nda AK Parti ve HDP arasında çıkan tartışmanın ardından HDP milletvekilleri Hüseyin Kaçmaz ve Hasan Özgüneş’in partililerini tehdit ettiğini belirtti.
AK Parti olarak Belediye İl Meclisi’ne verdikleri tüm önergelerin HDP tarafından reddedildiğini aktaran Erkan, şunları söyledi:
“HDP’nin milletvekilleri Hüseyin Kaçmaz ve Hasan Özgüneş birçok defa yaptıkları açıklamalarda AK Parti grubunu net bir şekilde tehdit etmektedirler. Net bir şekilde halkın gözünde olmadığı şekilde göstermelerinin yanı sıra bugüne kadar arkalarını dayadığı dağa, teröre de şikayet etmektedirler. Bizim yüzlerce önergemiz hiçbir gerekçe gösterilmeden reddedilmektedir. Bizler bu toplumun huzuru, refahı, bu toplumun kalkınması için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz. Bu toplumun gelişmesi yönünde atılacak her adımı AK Parti grubu olarak destekleyeceğiz. Ama artık HDP’nin de bunu çok net bilmesi gerekir ki kendilerini Kürt milletinin, Kürt vatandaşlarımızı temsilcileri gibi görmelerine hiç gerek yok. Bütün Kürt vatandaşlarımızın temsiliyetini kendi üstelerinde görme gibi bir haklarının olmadığını arz ediyorum. Ve kendilerinin yapmış olduğu açıklamalarda açık net bir tehdit dilini kullandıklarını, özellikle il genel meclis üyelerimizi ve AK Parti grubunu terör ile tehdit edecek kadar da cüretkar laflarını ve kelimelerini gizleyip tamamen bilinçli bir şekilde halka yaşanan olayları saptırırcasına aktarmalarını da bir siyasi yetersizlik, basiretsizlik olarak görüyorum” dedi.

FOTOĞRAFLI 

HDP SIRNAK IL BASKANI IBRAHIM HALIL ERKAN, HDP MILLETVEKILLERI HUSEYIN KACMAZ VE HASAN OZGUNES TARAFINDAN TEHDIT EDILDIKLERINI SOYLEDI. (FOTO: SIRNAK, DHA)
 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!