Reklam Alanı
Reklam Alanı

AK Parti’li Çelik: EOKA terör örgütü’nün 65’inci yılını anan pul bastırılmasını lanetliyoruz

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

ANKARA, (DHA)- AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Güney Kıbrıs Rum Kesimi’nin EOKA terör örgütü’nün 65’inci yılını anan bir pul bastırmasını lanetliyoruz” dedi.
AK Parti Sözcüsü Çelik, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Güney Kıbrıs Rum Kesimi’nin EOKA terör örgütünün 65’inci yılını anan bir pul bastırmasına tepki gösterdi. Çelik, “Güney Kıbrıs Rum Kesimi’nin EOKA terör örgütü’nün 65’inci yılını anan bir pul bastırmasını lanetliyoruz. EOKA bir katliam şebekesidir. Kıbrıs Türkleri’ni acımasızca öldüren bu terör örgütü ancak lanetle anılabilir. Güney Kıbrıs Rum Kesimi’nin EOKA’yı anması hala bu cinayet şebekesine destek verdiğini gösteriyor. Kıbrıs Türkü bu cinayet örgütleriyle savaşarak varoldu ve varolmaya devam edecek. Türkiye, Kıbrıs Türk davasının sonsuza kadar destekçisidir. Her türlü cinayet şebekesini alt edecek irademiz vardır. Hiç kimse KKTC’nin meşru hak ve menfaatlerini gasp edemeyecektir” ifadesini kullandı.
FOTOĞRAFLI

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!