Reklam Alanı
Reklam Alanı

AK Parti’li Ünal: Paşinyan’ın raks ettiği yede Kafkas dansı yapıldı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA)- AK PARTİ Grup Başkan Vekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte gittiği Azerbaycan’da tarihi bir gün yaşadıklarını belirterek, “Paşinyan’ın raks ettiği yerde, Çıldır Ovası’nda güzel bir Kafkas Dansı yapıldı. Bu, çok güzel bir cevaptı” dedi.
Mahir Ünal bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Kahramanmaraş’ta Vali Ömer Faruk Coşkun’u makamında ziyaret etti. Ziyarette Vali Coşkun’dan Koronavirüs aşılama çalışmaları hakkında bilgi alan Ünal, “Bir günde toplam aşılama miktarında Türkiye rekoru kırdık. 1 günde 1 milyon 250 bin kişiyi aşıladık. Bu, müthiş bir rakam. Bu tabi aynı zamanda sağlık organizasyonunun da gücünü göstermesi açısından çok önemli. Türkiye’nin 1 günde 1 milyon 250 bin aşı yapma kapasitesi dünyada böyle bir kapasite yok” dedi.
‘TARİHİ BİR CEVAPTI’
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Azerbaycan  temaslarında yer aldığını hatırlatan Ünal, şöyle devam etti:
“Biz dün Azerbaycan’daydık. Paşinyan’ın reks ettiği yerde, Çıldır Ovası’nda güzel bir Kafkas Dansı yapıldı. Bu, çok güzel bir cevaptı. Cumhurbaşkanımız oradaydı, Aliyev oradaydı, hepimiz oradaydık. Şimdi biz başkanla düşündük, Şuşa biliyorsunuz bir kültür ve sanat şehri. Yani Ahmet Ağaoğlu’ndan tutun da birçok şairin, edebiyatçının çıktığı bir şehir Şuşa. Kahramanmaraş’a çok benziyor kültür ve edebiyat olarak. Biz de diyoruz ki inşallah, başkanımız bugün faaliyete geçti Şuşa ile kardeş şehir olalım.”
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ise Şuşa ile kardeş şehir olmak için en kısa zamanda İçişleri Bakanlığı’na yazı yazıp en kısa sürede resmileştireceklerini söyledi.
ESNAFI ZİYARET ETTİ
AK Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal daha sonra beraberindekilerle birlikte Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapım çalışmalarına başlanan kent meydanında incelemelerde bulunup Trabzon Bulvarı’ndaki esnafı ziyaret etti.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!