Reklam Alanı
Reklam Alanı

Akhisarspor’u bekleyen büyük tehlike

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ergin KARATAŞ / İZMİR,(DHA) – Henüz 2 yıl önce UEFA  Avrupa Ligi’nde gruplarda mücadele eden Süper Lig takımıyken bu sezon 2’nci Lig’e düşmenin eşiğine kadar gelen Akhisarspor, kalan 3 maçta mucizeyi gerçekleştiremezse kadrosundaki 9 yabancı oyuncuyu da kaybedecek. Bu hafta pazar günü evinde Altay’a yenilirse rakibi Menemenspor, aynı saatte Eskişehirspor’la berabere bile kalsa küme düşecek, siyah-beyazlılarla berabere kalması durumunda Menemen’in galibiyeti durumunda 1’inci Lig’e mendil sallayacak Akhisar’da kontratları devam eden yabancılar serbest kalacak.
Kadrosunda Süper Lig ve Avrupa patentli Raheem Lawal, Akwo Ayuk Taku, Dzon Delarge, İbrahim Sissoko, Alya Toure, Paul Keita, Nsima Peter’in yanı sıra henüz hiç forma giymeyen Martins Onyebueke ve 6 sezondur takımda oynayan Milan Lukac bulunan Akhisar, küme düşerse tüm yabancılarına vedalaşmak zorunda kalacak. Yüksek maliyetlerle transfer edilip kontratları devam eden Lawal, Taku, Toure, Delarge, Peter ve Keita’nın mevcut ve önümüzdeki sezondaki alacakları FIFA kanalıyla kulübün başını ağrıtacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!