Reklam Alanı
Reklam Alanı

Akustik Sünger

Reklam Alanı
featured
Akustik Sünger
service
Reklam Alanı

Ses yalıtım ihtiyaçlarında kullanılan akustik süngerler günümüzde bir çok alanda karşılaşabileceğiniz ürünlerdir. Akustik Sünger çeşitleri özellikle dekoratif görünüme sahip olması ile birlikte akustik düzenleme sağlaması nedeniyle çok fazla tercih edilmektedir. Farklı boyutlarda düz yanmaz akustik süngerler birçok kişi tarafından tercih edilmektedir. Uzman ekip tarafından akustik sünger ile ses yalıtımı titiz şekilde yapıldığında oldukça başarılı sonuçlar ortaya çıkabilmektedir. Sesin içeriden dışarıya gitmemesi ve dışarıdan da içeri girmemesi için ciddi bir çalışma yapmak gerekir. Profesyonel şekilde çalışma yapıldığında ses geçirme olasılığı en aza inmektedir. Bu nedenle sünger uygulamasının başarılı şekilde yapıldığından emin olunması gerekir. Birçok okul, ev, ofis, müzik stüdyosu, düğün salonu gibi kapalı yerler için ses yalıtımı büyük önem taşır. Akustik düzenlemeler ve ses yalıtımı için yaygın olarak gerçekleştirilen Akustik Sünger uygulaması ile başarılı sonuçlar elde edilebilmektedir. Yüzeyleri farklı geometrik şekillerde üretimi gerçekleştirilen bu malzeme türleri sinema salonları, müzik kayıt odaları, hastaneler, mekanik tesisat odaları, konser ve toplantı

salonları gibi sayısız mahal sese ve gürültüye karşı izole edilmektedir.

Yüzeyindeki geometrik şekillerle dekoratif görünüm kazanmasının yanı sıra renkli olarak da üretilebilen bu malzeme türü ekonomik ve kaliteli çözümler elde etmenizde yardımcı olur. Mekânlarda oluşan ses ve ses geçişlerinin önlenmesi amacıyla önemli ses yalıtım malzemelerinden biri olan akustik süngerler kaliteli yapılarının yanında oldukça uygun fiyatlarıyla da ön plana çıkmaktadır. Özellikle çok gürültülü ortamlarda akustik süngerler başlı başına bir yalıtım malzemesi olarak kullanılmasa da diğer yalıtım malzemelerine ek olarak kullanılsa bile fiyat bakımından uygulama yapanlar için sorun teşkil etmez. Akustik Sünger fiyatları haricinde kullanılan malzemelerin niteliği, kalitesi ve yapılan uygulamaların ne denli iyi yapıldığı projenin en iyi şekilde gerçekleştirilmesiyle doğru orantılı olacaktır. Bu nedenle özellikle akustik yalıtım malzeme seçiminde

uzmanlardan görüş ve destek alınması gerekirken aynı zamanda yapılan uygulamaların da uzman kişiler tarafından yapılması önemlidir.

Reklam Alanı

Ses yalıtımı yapılacak mekânın önceden keşfi, buna uygun planlama yapılması, malzeme seçimi, kullanılacak malzemelerin kalitesi, uygulamayı yapacak kişi ve kurumların nitelikleri ses yalıtım işlemlerinin en iyi şekilde yapılmasına olanak sağlayacaktır. Akustik düz ses yalıtım süngeri olarak da adlandırılırken, poliüretan maddesinden imal edilen Akustik Sünger çeşitlerinden biri olarak ifade edilmektedir. Düz yüzeyli olan düz akustik süngerler bunun yanında siyah renklidir. Piramit süngerler gibi yanmazlık özellikleri isteğe bağlı olmazken, tamamında yanmazlık özelliği bulunmaktadır. Özellikle ses yalıtımlarının yapılmak zorunda olduğu ve ses şikayetlerinin oluğu mekanlarda kullanılan düz akustik süngerler içerideki seslerin dışarıya, dışarıdaki seslerin de içeriye geçişini engelleyici bir yapıya sahiptir. Kalite belgesine sahip düz akustik süngerler ayrıca ağır kurşun ses bariyerleriyle birlikte de kullanılarak yüksek ses yalıtımı sağlamaktadırlar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!