Reklam Alanı
Reklam Alanı

Ali Şafak Öztürk’ten Antalyaspor’a kupa primi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA)- Ziraat Türkiye Kupası’nda finalde Beşiktaş ile karşılaşacak Fraport TAV Antalyaspor’un eski başkanı Ali Şafak Öztürk, kupanın kazanılması halinde futbolculara özel prim vereceğini açıkladı. Kırmızı beyazlı kulüpte başkanlık yaptığı dönemde Avrupa kupasına katılmayı hedefleyen Öztürk’ün bu hedefinin gerçekleşmesi halinde sezon başında oluşturduğu takıma özel jest yapmak istediği öğrenildi. 
Fraport TAV Antalyaspor, 21 yıl aradan sonra Türkiye Kupası’nda final oynama hakkı kazanmanın sevincini yaşıyor. Yarı finalde Aytemiz Alanyaspor’u 2-0 mağlup eden kırmızı beyazlılar, finalde Beşiktaş ile eşleşti. Tarihinde ikinci defa finale yükselen Fraport TAV Antalyaspor, kupada oynadığı 5 maçta da kalesinde gol görmedi. Kırmızı beyazlılar, Pendikspor’u 2-0, Boluspor’u 1-0, Bursaspor’u 3-0, Sivasspor’u 1-0, Alanyaspor’u 1-0 mağlup etti.
Fraport TAV Antalyaspor’da Aytemiz Alanyaspor karşılaşması sonrası büyük sevinç yaşandı. Soyunma odasında futbolcular ve teknik heyet marşlarla galibiyeti kutladı. Fraport TAV Antalyaspor’da Ali Şafak Öztürk’ün başkanlığı döneminde sportif direktörlük görevini üstlenen Servet Çavuşoğlu da kutlamalarda yer aldı. Çavuşoğlu’nun soyunma odasında eski başkan Ali Şafak Öztürk’ün mesajını futbolculara ilettiği öğrenildi. Öztürk’ün 21 yıl sonra kupada finale yükselen takımı ve teknik heyeti tebrik ettiğini anlatan Çavuşoğlu, Beşiktaş ile oynanacak kupa finalinin kazanılması halinde futbolculara özel prim vereceğini açıkladı. Çavuşoğlu, Öztürk’ün Ziraat Türkiye Kupası’nı kulüp tarihinde ilk defa kazanılıp, Antalya’ya getirilmesiyle Avrupa kupasında mücadele etme hakkı kazanacağı için futbolculara özel jest yapacağı öğrenildi.
Fraport TAV Antalyaspor’daki görevlerinden ayrılan Öztürk ailesi, kulübün yaklaşık 70 milyon Euro borcunu üstlenmişti.

 

(FOTOĞRAFLI)

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!