Reklam Alanı
Reklam Alanı

Alternatif Bank’ta üst düzey atama

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İSTANBUL, (DHA) – Alternatif Bank, İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine sektörün tecrübeli ismi Hale Ökmen Ataklı getirildiğini duyurdu. Mutluluk duyduğunu söyleyen Ataklı, “İnsan kaynağımızı, bankamızın stratejileri doğrultusunda çağın gereklerine uygun yeni uygulamalarla zenginleştirmeye ve geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Atamaya yönelik konuşan Alternatif Bank Genel Müdürü Kaan Gür, “Banka olarak yürüttüğümüz tüm çalışmaların merkezinde ‘insan ve değerler’ odaklı yaklaşımımız bulunuyor. Bu yaklaşımımız organizasyonel gelişim adına temel dayanağımız olan Alternatif Bank ekolünü güçlendirmek için bize adeta bir pusula olarak yön gösteriyor. Alternatif Bank olarak, sunduğumuz hizmetlerde en önemli paya sahip olan yetkin insan kaynağımıza yatırım yapmaya devam ediyor, müşterilerimize sunduğumuz hizmetlerin kalite çıtasını her geçen gün daha yukarı taşıyoruz. Bu doğrultuda, çalışanlarımızın gelişimine yönelik projelerimize devam edeceğiz. Bu yolculukta aramıza yeni katılan İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcımız Hale Ökmen Ataklı’nın sektördeki tecrübesiyle bankamıza güç katacağına yürekten inanıyorum” diye konuştu.

“MUTLULUK DUYUYORUM”

Hale Ökmen Ataklı ise “Sahip olduğu bankacılık anlayışı, sunduğu ürün ve hizmetlerle sektörünün önemli oyuncuları arasında yer alan Alternatif Bank Ailesi’ne katılmaktan mutluluk duyuyorum.  Kendi ekolü ve kurum kültürüyle büyümeye önem veren bir vizyona sahip olan yeni kurumumda, tecrübeli yönetim ekibinin de desteğiyle yeni başarı hikâyeleri yazmaya devam edeceğimize inanıyorum. Alternatif Bank işveren markasını değerlerle güçlendirmeye, insan kaynağımızı, bankamızın stratejileri doğrultusunda çağın gereklerine uygun yeni uygulamalarla zenginleştirmeye ve geliştirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

HALE ÖKMEN ATAKLI HAKKINDA

Reklam Alanı

İstanbul Teknik Üniversitesi Uzay Mühendisliği’nden mezun olan Hale Ökmen Ataklı, aynı üniversiteden aldığı mühendislik yönetimi yüksek lisansının yanı sıra, çocuk gelişimi alanında da lisans programına devam ediyor. Kariyerine 1999’da Anadolu Endüstri Holding’de başlayan ve insan kaynakları alanında sorumluk üstlenen Ataklı, 2002-2005 yılları arasında Koç Bilgi Teknolojileri Grubu’nda görev aldı.

2005 – 2007 döneminde Danone Tikveşli Gıda’da, 2007-2011 yılları arasında SHAYA’da ve 2011 –2017 arasında da HSBC’de İnsan Kaynakları alanında üst düzey yöneticilik yaptı. Ataklı, kurumsal firmalardaki yöneticilik görevlerinin yanı sıra, insan kaynakları alanında serbest danışman olarak da kurumlara destek oldu.

Finans, teknoloji ve perakende olmak üzere farklı sektörlerde yirmi yılı aşkın insan kaynakları yönetimi tecrübesine sahip olan Ataklı, uluslararası organizasyonlardaki üst düzey yönetici sorumlulukların yanı sıra, danışman ve profesyonel yönetici koçu rolleri ile de kurumların değişim ve gelişim yolculuklarına katkıda bulunmuştur.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!