Reklam Alanı
Reklam Alanı

Altınordulu Burak’a İtalyan kancası

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA) – TFF 1’inci Lig ekiplerinden Altınordu’da forma giyen 17 yaşındaki orta saha oyuncusu Burak İnce’ye İtalya’nın Monza kulübü talip oldu. İtalya Serie B’de ilk 2 mücadelesi veren Monza’nın İzmir temsilcisi ile 8 aydır temas halinde olduğu öğrenildi. İtalya’nın eski başbakanlarından Silvio Berlusconi’nin sahibi olduğu İtalyan kulübünün Seria A’ya yükselmesi halinde Burak için resmi teklif sunmayı planladığı ifade edildi. 
Altınordu’nun genç yıldız adayının bonservis ücreti için kapıyı 3 milyon Euro’dan açacağı belirtildi. 18 yaşına girdikten sonra transferi gerçekleşecek Burak İnce ile Almanya ve İspanya ekiplerinin de ilgilendiği kaydedildi. Altınordu ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan Burak, son olarak Ümit Milli Takım’a davet edilmişti. Son yıllarda başkan Seyit Mehmet Özkan yönetimindeki altyapı atılımıyla Türkiye ve Avrupa’da tanınan Altınordu’da yetişen milli futbolcular Çağlar Söyüncü, Cengiz Ünder’in yanı sıra Berke Özer ve Barış Alıcı yurt dışında forma giyiyor.

(FOTOĞRAFLI)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!