Reklam Alanı
Reklam Alanı

Altınordu’nun Play-Off’ta güveni tam

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA) – TFF 1’inci Lig’de ilk kez ilk 6’ya kalan ve pazartesi günü evinde Yılport Samsunspor’la oynayacağı yarı final ilk maçına odaklanan Altınordu, bu sezon Play-Off hattındaki rakiplerine karşı bir kez bile mağlubiyet yüzü görmedi. İzmir temsilcisi deplasmanda 1-1 berabere kaldığı Samsunspor’la evinde 0-0 berabere kalırken, yarı finalin diğer eşleşmesinde karşılaşacak Altay ile İstanbulspor’u ikişer maçta da dize getirdi. Altay’la oynadığı derbileri 2-1 ve 3-1’lik skorlarla kazanan kırmızı-lacivertliler, evinde 1-0 mağlup ettiği İstanbulspor’u deplasmanda 2-1 yendi.
“Bu sene illa şampiyon olacağız diye iddialı bir kadro kurmadık” diyen Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, “Birçok oyuncumuz Süper Lig’e gitti. Dış transferlerin yanı sıra öz kaynaktan oyuncuları A takıma aldık. Ritmi erken tutturduk, oyun sistemini oturttuk. Sahada her zaman güçlü durduk. Hep yarışın içindeydik, liderliğe kadar çıktık. Önceki sezonlarda geriden gelmek ve yetişmek zor oluyordu. Bu yıl oyunumuzu ve oyuncularımızı geliştirdik. Kaybettiğimiz puanlar olmasa ilk 2 şansımız olacaktı. Oyun sistemimiz ve kurgumuz çok önemli. Planın iyi işlemesiyle Play-Off hedefini yakaladık” dedi.
“BÜTÜN GÜCÜMÜZÜ ORTAYA KOYACAĞIZ”
Play-Off’un kolay olmayacağını dile getiren Hüseyin Eroğlu, “Ben takımıma çok güveniyorum. Sahada ne olursa olsun çok güçlü bir Altınordu olacak. Kazanma adına her şeyimizi ortaya koyacağız. İlk hedefimiz finale kalmak. Sonra Süper Lig’e çıkmak. Samsunspor güçlü ama biz de güçlüyüz. Sahaya çıkıp en güçlü Altınordu’yu izlettireceğiz. Oyuncularım kazanma adına bütün gücünü ortaya koyacak” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!