Reklam Alanı
Reklam Alanı

Altınordu’yu asları uçurdu

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR (DHA) – Ziraat Türkiye Kupası 3’üncü Tur mücadelesinde evinde 3’üncü Lig ekibi Büyükçekmece Tepecikspor’u normal süresi 3-3 biten maçın uzatma bölümünde bulduğu gollerle 5-3 mağlup ederek tur atlayan Altınordu’yu as oyuncuları sırtladı. Anıl ve Şeref hariç tamamı altyapısından yetişen yedek ağırlıklı kadrosuyla çıktığı müsabakanın ilk yarısını iyi bir oyunla 2-0 önde tamamlayan kırmızı lacivertliler, ikinci devrede üst üste yediği gollere 3-2 yenik duruma düşünce as oyuncularına sarıldı.
Maçı çevirmek için hamleler yapan teknik direktör Hüseyin Eroğlu, kaptan Ahmet İlhan’la birlikte Enis Destan ve Hüsamettin gibi gol silahlarını devreye sokarak galibiyet adına tüm kozlarını oynadı. Hüsamettin’in 89’uncu dakikada skora denge getirdiği golün asistini Enis yaparken, 104’üncü dakikada bu kez Hüsamettin, Enis’e gol pasını verdi. 118’inci dakikada ise son sözü Ahmet İlhan söyledi. Altınordu, kupada tur atlayarak ligdeki kritik Adanaspor deplasmanı öncesi moral tazeledi.
CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU
Cumhuriyet ile yaşıt Altınordu’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98’inci yıl dönümü büyük bir coşku ile kutlandı. Sabah saatlerinde Metin Oktay Yerleşkesi’ndeki Serpil Hamdi Tüzün Sahası’nda gerçekleştirilen kutlama törenine A takım futbolcuları, teknik ve idari heyet, altyapı takımları, idareciler ve çalışanlar katıldı. Saha zeminine açılan dev Türk Bayrağı’nın etrafında toplanan Altınordu’nun sporcuları ve çalışanlar, 1 dakikalık saygı duruşunun ardından büyük bir coşku ile İstiklal Marşı’nı okudu.

(FOTOĞRAFLI)

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!