Reklam Alanı
Reklam Alanı

(ambulansın kaza anıyla ) KAĞITHANE’DE KAYIP DÜŞEN KİŞİYE OTOMOBİL ÇARPTI ; FECİ KAZA KAMERADA

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

– Yardıma gelen ambulans da kaza yaptı

Haber-Kamera: Özgür EREN İSTANBUL (DHA)- KAĞITHANE’de buzlanan yolda düşen kişiye kayan otomobil çarptı. Yaralı kişiyi almaya gelen ambulans da kaza yapınca yaralı başka ambulans ile hastaneye götürüldü. Kaza anları ise saniye saniye iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.
Kaza Örnektepe Mahallesi’nde bir cadde üzerinde sabah saatlerinde meydana geldi. Ayhan Cankaya buzlanan karlı yolda yürüdüğü sırada ayağı kayıp yere düştü. O sırada Cankaya’nın arkasından kayarak gelen otomobil yere düşen kişiye çarpıp daha sonra duvara çarparak durabildi. Bu kaza anı ise saniye saniye bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.
Kazayı gören çevredekiler hemen Ayhan Cankaya’nın yardımına koştu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Caddenin dik yokuş ve yolların buzlu olması nedeniyle yaralıyı almaya gelen ambulans da kayarak duvara çarpıp kaza yaptı. Olay yerine başka bir ambulans sevk edildi. O ambulans da caddeye giremeyince yaralı sedye ile ambulansın yanına taşındı.
Ambulans ile hastaneye kaldırılan Ayhan Cankaya’nın bacağında ve belinde yaraların olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kazaya karışan otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzerine polis merkezine götürüldü.
Caddede esnaflık yapan Akif İlhan ” Yukarıdan gelen otomobil çocuğa çarptı. Onu almaya gelen ambulansta kaza yaptı. Diğer ambulansta çıkamadı yaralıyı aşağıya taşıdık. Belinde ve ayağından yaralanmıştı. Ayağında kanama vardı. Belini oynatamıyordu” diye konuştu.

Görüntü Dökümü
———–
-GÜVENLİK KAMERASINDAN KAZA ANI
-Cep Telefonu Görüntüsü
-Yaralının yerde yatması
-Sağlıkcıların müdahalesi
-Belediyenin tuzlama çalışması
-Kazaya karışan otomobilden görüntü
-Caddeden  detay görüntü
-Sokak sakini Akif İlhan ile röportaj
-Kaza yapan ambulanstan detay görüntü
-Genel ve yakın detaylar      

 

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!