Analist, Sıradaki Patlayacak Metaverse Coin’in İsmini Verdi!

analist-siradaki-patlayacak-metaverse-coinin-ismini-verdi-pHQtXgkt.jpg

Kriptokoin.com haberlerinden de takip ettiğiniz üzere, Meta’ya dönüşen Facebook’un hamlesiyle, kripto piyasasında da son zamanlarda metaverse coin fırtınası esiyor. Facebook ve Microsoft’un metaverse girişimlerinin ardından, yıldızı parlayan altcoin projeleri Decentraland (MANA) ve The Sandbox (SAND) ilk olarak akla geliyor. Bahsettiğimiz metaverse kriptolar, kısa sürede çok iyi bir performans sergilediler ve erken dönem yatırımcılarına tatmin edici kazançlar sağladılar. Bununla birlikte, metaverse rüzgarı henüz dinmiş değil. Doğal olarak kripto yatırımcıları da yeni proje arayışına giriştiler.

Bloktopia (BLOK), sıradaki metaverse coin projesi olabilir mi?

Popüler kripto para analisti Ben Armstrong 1,36 milyon Youtube takipçisine, MANA ve SAND’den sonra en büyük üçüncü Metaverse projesi olma potansiyeli gördüğü kripto parayı açıkladı. Ünlü kripto KOL yaptığı paylaşımda, dikkatleri Bloktopia (BLOK) üzerine çekiyor ve bu metaverse coin projesinde potansiyel gördüğünü söylüyor:

Bloktopia şu anda büyük hamleler yapıyor. Bu yepyeni ve kesinlikle izlenmesi gereken bir şey. MANA ve SAND’in ardından üç numaralı bu metaverse projesinin kolayca gelişebileceğini düşünüyorum.

Kripto para dünyasında benzersiz bir sanal gerçeklik (VR) deneyimi sunmayı hedefleyen Bloktopia, Poligon Network üzerine kurulu “Merkeziyetsiz Metaverse” inşa etmeyi planlayan bir metaverse coin projesi. Bloktopia (BLOK), yazının yazıldığı sıralarda CoinMarketCap verilerine göre, son 24 saat içinde  %2,65 artışla 0,08962 dolardan işlem görüyordu. BLOK, sadece 8 gün önce (31 Ekim’de) tüm zamanların en yüksek seviyesi (ATH) olan 0,1777 dolara yükseldi. Altcoin, şu anda ATH’ının %50 altında bulunuyor.

Kaynak: Kripto Koin

Exit mobile version