Reklam Alanı
Reklam Alanı

Ankara Demirspor’un play-off başarısı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

ANKARA, (DHA) – Türkiye’nin en köklü camialarından Misli.com 2’nci Lig Beyaz Grup ekiplerinden TCDD Ankara Demirspor, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da play-off’lara kalma başarısını elde etti.
Geçen yıl ilk kez play-off oynayan Ankara ekibi ilk maçında Sakaryaspor’u elemiş, yarı finalde ise hakem Mustafa Öğretmenoğlu’nun tartışılan iki penaltı kararıyla maçı 2-0 kaybederek Tuzlaspor’a elenmişti. Mütevazı bütçesi ile Demiryolcu takım olan kulüp, bu sene de güçlü rakiplerini geride bırakarak play-off şansını yakaladı. TFF 2’nci Lig Beyaz Grup’ta 65 Puanla 4’üncü olan Demirspor‘un rakibi Kocaelispor. İlk maç 13 Mayıs’ta saat 16:00’da TCDD Ankara Demirspor Stadı’nda yapılacak. İkinci maç ise 16 Mayıs Pazar günü Kocaeli’de oynanacak.
Demiryolu emekçilerinin büyük bir mutlulukla karşıladığı play-off başarısı, kulübün yakaladığı istikrarı da gözler önüne seriyor. Geçmiş yıllarda 3’üncü Lig’den 2’nci Lig’e çıkıp başarısız olup küme düşen veya ligi sonuncu tamamlayan Demirspor, altyapıdan yetiştirdiği futbolcular ile Türk futboluna yeni isimler kazandırmayı hedefliyor. Ankara takımı olarak da önemli bir başarıya imza atıp, iki sezondur profesyonel liglerdeki en başarılı Ankara takımı olan Demirspor, Ankaralının ve Ankara kurumlarından da destek bekliyor.
(FOTOĞRAFLI)

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!