Reklam Alanı
Reklam Alanı

Ankara’da 10 adrese uyuşturucu baskını: 4 gözaltı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ferhat EKİNCİ/ANKARA, (DHA)- ANKARA’da polisin şafak vakti 10 adrese düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 4 kişi gözaltına alındı.
Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Başkent’te uyuşturucu madde ticareti yapanların yakalanmasına yönelik çalışmalar kapsamında belirlenen 10 adrese sabah eş zamanlı operasyon düzenledi. Şafak vakti yapılan baskında evler, didik didik arandı. Aramalarda bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Evlerinde uyuşturucu tespit edilen 4 kişi ‘uyuşturucu-uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama’ suçundan gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyette sorgusu sürüyor.
Narkotik suçlarla Mücadele Şubesi’nden yapılan açıklamada, “Uyuşturucu madde ticareti yapan, sağlayan, bu suçları işleyerek ekonomik ve haksız kazanç elde eden, ticaretini yapmaya çalıştıkları uyuşturucu-uyarıcı maddeleri pazarlamaya çalışmak suretiyle geleceğimiz olan çocuklarımızı ve gençlerimizi zehirlemeye ve hayattan koparmaya çalışan suç örgütleri, örgüt üyeleri, sokak satıcıları, maddeleri temin eden ve nakleden veya bu suça her ne sebep olur ise iştirak eden şüpheliler ile en etkin şekilde ve kararlılıkla mücadeleye devam edilecektir” denildi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!