Reklam Alanı
Reklam Alanı

Ankara’da 900 kişinin evsiz kaldığı mahallede 7 bina daha yıkıldı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Fatih POYRAZ-Burak TEKİN/ANKARA, (DHA)- ANKARA’da, inşaat çalışması nedeniyle temeli kayan 8 katlı Açelya Apartmanı’ndan sonra çevresinde yıkım kararı verilen 10 binadan 7’sinin daha yıkımı tamamlandı. 900 kişinin evsiz kaldığı bölgede diğer 3 binanın yıkımının ise bayrama kadar tamamlanması planlanıyor.
Çankaya ilçesine bağlı İleri Mahallesi’ndeki Mektep Sokak’ta, apartman inşaatı için yapılan temel kazısı sırasında, bitişikte bulunan ve 2013 yılında inşa edilen 8 katlı Açelya Apartmanı’nın istinat duvarı çöktü. Binanın zemininde ve sokak üzerinde derin yarıklar oluştu. Temelinde kayma meydana geldiği belirlenen bina ile çevresinde riskli bulunan 20 bina tahliye edildi. Açelya Apartmanı ve çevresinde riskli bulunan 10 binanın yıkılmasına karar verildi. Açelya Apartmanı’nın yıkılmasından sonra diğer 10 binadan 7’sinin de yıkımı bugün itibarıyla tamamlandı. Mektep Sokak’taki Güleryüz ile Umut Apartmanı ile Altay Sokak’taki Yazıcı Apartmanı’nın yıkım işlemlerinin de Ramazan Bayramı’na kadar tamamlanması hedefleniyor.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!