Reklam Alanı
Reklam Alanı

Ankara’da kar güzelliği

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

ANKARA, 5 gündür aralıklarla devam eden kar yağışı ile birlikte beyaza büründü. Havadan görüntülenen Başkent’te, güzel görüntüler ortaya çıktı.
Başkent’te geçen perşembe günü başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışı, bu sabah da etkisini sürdürdü. Beyaz örtüyle kaplanan Başkent, drone ile havadan görüntülendi. Kar yağışı ile birlikte Anıtkabir, Atakule, Kuğulu Park ve Seymenler Parkında kartpostallık görüntüler oluştu. Meteoroloji verilerine göre, kentte hava sıcaklığı sıfırın altında 10 derece, kar kalınlığı ise 5 santimetre olarak ölçüldü. Öte yandan kar yağışı sonrası ulaşımda aksaklıklar yaşanırken belediye ekipleri kar küreme ve tuzlama çalışması yaptı.
VALİLİKTEN DON UYARISI
Önümüzdeki günlerde kar yağışının yerini soğuk havaya bırakması beklenirken, Ankara Valiliği buzlanma ve don olaylarına karşı Twitter hesabından uyarıda bulundu. Valilikten yapılan açıklamada, “İlimiz genelinde Pazartesi ve Salı günü sıcaklıkların sıfırın altında olacağı tahmin edilmektedir. Düşük sıcaklıklar ve Pazartesi gecesi muhtemel kar yağışıyla don olayı beklendiğinden trafik kazası ile ulaşımda aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olunmasını rica ediyoruz” denildi.
GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
-Anıtkabir’den görüntü
-Atakule, Kuğulu Park ve Seymenler Parkından görüntü
-Detaylar

Haber-Kamera: Muhammet BAYRAM- Harun ÖZALP/ANKARA-DHA

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!