Reklam Alanı
Reklam Alanı

Ankara’da piknik dönüşü traktör faciası: 4 ölü, 18 yaralı (2)

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

TAM KAPANMA ÖNCESİ KÖYE GELMİŞLERDİ
Kazada hayatını kaybeden ve yaralanan bazı kişilerin Ankara’da yaşadığı ve koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan tam kapanma öncesi Haymana ilçesine bağlı Bahçecik köyüne geldiği öğrenildi. Tan ve Koyuncu ailelerinin bugün öğle saatlerinde Sakarya Meydan Muharebesi Mangaldağı Şehitliğini ziyaret ettikten sonra bir süre burada piknik yaptığı belirtildi. 
‘MAHŞER YERİ GİBİYDİ’
Kazadan sonra yaralılara yardım eden Dilaver Erol, “Kaza olduğunda tarladaydım. Çığlık seslerini duydum. Hemen köye haber verdim. Koşarak geldik. Burası bir mahşer yeri gibiydi” diye konuştu.
Kaza yeri yakınlarındaki Kirazoğlu Mahallesi’nin muhtarı Ümit Kılınç ise, “Biz geldiğimizde herkes yerdeydi. 2 çocuk olay yerinde vefat etmişti. Geldiğimizde bağrışmalar vardı. Ambulans geldi, biz de yardımcı olduk” dedi.
1 YARALININ DURUMU AĞIR
Kazada yaralanan ve hastanede tedaviye alınan 13 kişiden 1’inin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Kazada hayatını kaybeden 3’ü çocuk 4 kişinin cenazesi ise otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Cenazelerin yarın öğle namazı sonrası Bahçecik köyünde toprağa verileceği belirtildi.

Gökhan CEYLAN-Burak TEKİN/ANKARA, (DHA)

FOTOĞRAFLI 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!