Reklam Alanı
Reklam Alanı

Ankara’da, şeriat çağrısı yapan provakatif bildirilerde ‘Furkan Vakfı’ iddiası

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

ANKARA’da bina önlerine bırakılan şeriat çağrısı içerikli provakatif bildirilerin, Alparslan Kuytul’un başkanı olduğu Furkan Vakfı ile bağlantılı olduğu öne sürüldü. Güvenlik güçleri, bildirileri dağıtan kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Ankara’nın Mamak ilçesinde, bugün evlerin kapı önlerine şeriat çağrısı yapan provakatif bildiriler bırakıldı. Vatandaşların şikayeti üzerine emniyet güçlerince başlatılan soruşturma kapsamında, bildiri üzerinde ‘bize ulaşın’ diye belirtilen F.S.’ye ait sosyal medya hesabının Furkan Vakfı ile bağlantılı olduğu belirlendi.

Ayrıca, bildiri metninde yer alan ‘İmanımızı nasıl muhafaza ederiz?’ isimli videonun Furkan TV isimli sosyal medya kanalından paylaşıldığı ve videonun Furkan Vakfı Başkanı olarak tanınan Alparslan Kuytul’un 2009 yılındaki konuşması olduğu öğrenildi. Güvenlik güçlerinin bildiriyi dağıtan kişilere yönelik yakalama çalışmaları sürüyor.

Haber: ANKARA,(DHA)

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!