Reklam Alanı
Reklam Alanı

Ankara’daki kazada hayatını kaybeden sağlık çalışanı ve eşi son yolculuklarına uğurlandı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Taylan ERGÜN / İSTANBUL, (DHA) – ANKARA Kahramankazan’da geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybeden sağlık çalışanı Sibel Uzun ile eşi Şener Uzun Arnavutköy’de son yolculuklarına uğurlandı. Sağlık çalışanı Sibel uzun için hastane önünde düzenlenen törende çalışma arkadaşları gözyaşı döktü.
İstanbul’dan Kayseri’ye giden; Arnavutköy Devlet Hastanesi çalışanı Sibel Uzun, eşi Şener Uzun, çocukları Berker ile Oytun ve aynı hastanede çalışan arkadaşları Gonca Güngör’un bulundukları otomobil, Ankara Kahramankazan’da TIR’a arkadan çarptı.
Kazada; Sibel Uzun ile eşi Şener Uzun hayatını kaybederken, 2 oğulları ve iş arkadaşları ağır yaralandı. 
Ankara’dan İstanbul’a uçakla cenazeleri getirilen Sibel Uzun ile eşi Şener Uzun Arnavutköy’de son yolculuklarına uğurlandı. Sibel Uzun için, uzun yıllar çalıştığı Arnavutköy Devlet Hastanesi önünde tören düzenlendi. Törene katılan çalışma arkadaşları Uzun için gözyaşı döktü.
Sibel Uzun’un babası Fahrettin Gürbüz ve ağabeyi Bayram Gündüz, hastane önünde mesai arkadaşlarından helallik istedi. Ardından Uzun çifti Arnavutköy Bolluca Mezarlığı’nda toprağa verildi.

(FOTOĞRAF)

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!