Reklam Alanı
Reklam Alanı

Ankaragücü’nde transfer yasağı kalktı (YENİDEN)

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Fuat Çapa dönemi 9’uncu haftada sona erdi
Mustafa Dalcı yönetiminde 11’inci randevu

Nesrin AYDIN YALDIZ/ANKARA, (DHA) – Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü’nde Zaur Sadaev, Lukasz Szukala ve Youness Mokhtar’a olan toplam 1 milyon 750 bin euro borç için futbolcularla anlaşma yapıldı. Ankaragücü yönetiminden alınan bilgiye göre kulübün transfer yasağı kalktı ancak bu gelişme birkaç saat içinde resmiyet kazanacak.
Başkent ekibinde yönetim 3’üncü kez transfer yasağını kaldırmak için uğraşıyor. Sarı lacivertli yönetimin, Zaur Sadaev, Lukasz Szukala ve Youness Mokhtar’a olan 1 milyon 750 bin euro’luk borç için anlaşma sağladığı ve oyuncuların paralarını ödediği öğrenildi. Transferin yasağının kaldırılmasının resmileşmesini bekleyen yönetim, yeni transferlerden bazılarını Kasımpaşa maçına yetiştirmeye çalışıyor.
FUAT ÇAPA DÖNEMİ 9’UNCU HAFTADA SONA ERDİ
Ankaragücü Süper Lig’in 9’uncu haftasında Göztepe’ye 3-1 mağlup olmasının ardından teknik direktör Fuat Çapa ile yollarını ayırdı. Sarı lacivertli ekip, Fuat Çapa yönetiminde çıktığı 8 maçta 2 beraberlik, 6 da mağlubiyet aldı.
MUSTAFA DALCI YÖNETİMİNDE 11’İNCİ RANDEVU
Tecrübeli teknik adam Fuat Çapa ile yolların ayrılmasının ardından sarı lacivertlilerde Mustafa Dalcı, ligin 10’uncu haftasında göreve getirildi. Dalcı yönetiminde Ankaragücü takımı 6 mağlubiyet, 3 galibiyet 1 beraberlik ve 15 puanla ligin 20’nci sırasında bulunuyor.
Başkent ekibi ligin 20’nci haftasında saat 19.00’da Kasımpaşa’yı konuk edecek. Eryaman Stadyumu’nda oynanacak mücadeleyi Sarper Barış Saka yönetecek. Sarı lacivertli ekipte sakatlığı devam eden Cebrail Karayel kadroda yer almazken, Stelios Kitsiou’nun durumu maç günü belli olacak. Ankaragücü’nde cezalı oyuncu ise bulunmuyor.
Ankaragücü’nün Kasımpaşa karşısında muhtemel 11’i şöyle: Friedrich, Pinto, Atakan, Sarlija, Atila, Voca, Lukasik, Endri, Saba, Paintsil, Bolingi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!