Reklam Alanı
Reklam Alanı

Annesine mesaj attığını iddia ettiği köylüsünü öldüren şüpheli: Kendimi savundum

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Hüsnü Ümit AVCI- Yasin KIRAS/SUŞEHRİ (Sivas), (DHA)- SİVAS’ın Suşehri ilçesinde annesine uygunsuz mesaj attığını ileri sürdüğü Yasin Yılmaz’ı çıkan tartışmada tabanca ile vurarak öldüren Yusuf İslam Duran (19), tutuklandı. Duran’ın ifadesinde, “Tabancayı ilk o çekti. Kendimi savunmak için ben de ateş ettim” dediği belirtildi.
Olay, dün saat 17.30 sıralarında Suşehri ilçesi Camili köyünde meydana geldi. Muhtar Kadir Duran’ın evinde, Yusuf İslam Duran ile annesi G.D.’ye telefondan uygunsuz mesaj gönderdiğini iddia ettiği köylüsü Yasin Yılmaz arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Yusuf İslam Duran, Yasin Yılmaz’ı tabancayla vurarak öldürdü. Muhtar Kadir Duran’ın ihbarı üzerine köye sevk edilen jandarma ekipleri Yusuf İslam Duran’ı gözaltına aldı. Olay yerinde Yasin Yılmaz ve şüpheli Yusuf İslam Duran’a ait 2 tabanca ele geçirildi. 
Yasin Yılmaz’ın cenazesi, yapılan incelemenin ardından Suşehri Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı, buradan da otopsi için Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’ne gönderildi. Hastanede otopsi işlemleri tamamlanan Yasin Yılmaz’ın cenazesi ailesine teslim edildi. 
‘TABANCAYI ÖNCE O ÇEKTİ’
Olayın ardından gözaltına alınan Yusuf İslam Duran’ın jandarmadaki işlemleri tamamlandı. Sabah saatlerinde Suşehri Adliyesi’ne sevk edilen Duran çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Giresun’un Şebinkarahisar ilçesi K-2 Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi. Adliye çıkışı yüzünü gizleyen Duran’ın verdiği ifadede, mesaj yüzünden tartıştıklarını belirterek, “Tartışma sırasında ilk tabancayı Yasin Yılmaz çekti. Ben de kendimi savunmak için çekip ateş ettim” dediği belirtildi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!