Reklam Alanı
Reklam Alanı

Antalya’da çocukların torpil şakası esnafı korkuttu

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ömer KARÇA/MANAVGAT (Antalya), (DHA)- ANTALYA’nın Manavgat ilçesinde arkadaşlarıyla yolda yürüyen çocuk, elindeki torpili ateşleyip elektronik eşya tamircisi olan dükkanın içine attı. Torpil gürültüyle patlarken, iş yeri çalışanları büyük panik yaşadı. O anlar, iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
​Manavgat’ın Yukarı Pazarcı Mahallesi’nde sokakta yürüyen 3 çocuktan biri, elektronik eşya tamiri yapılan dükkanın önünde durup içeriyi kolaçan etti. Bir süre sonra da elindeki torpili yakıp içeri atan çocuk koşarak uzaklaştı. Torpil patlayınca iş yerinde çalışanlar büyük korku ve panik yaşadı. Şaşkınlıklarını üzerinden atmaya çalışan çalışanlar, iş yerinin önüne çıkıp ne olduğunu anlamaya çalıştı. Bir süre sonra güvenlik kamerası görüntülerini izleyen çalışanlar, küçük çocuğun içeriye torpil attığını gördü. 
İş yerinde teknik personel olarak çalışan Murat Topal, “Dükkanın müşteri kabul bölümünden duman ve ses geliyordu, bir anda patlama olunca korktuk ve ortalığı duman kapladı, kendimizi dışarı zor attık” dedi. Topal, iş yerindeki yanıcı maddeler yüzünden büyük tehlike atlattıklarını da vurguladı.

FOTOĞRAFLI 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!