Reklam Alanı
Reklam Alanı

Antalya’da turistlerin kasımda deniz keyfi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

KEMER (Antalya), (DHA)- YURDUN birçok bölgesinde soğuk hava etkisini hissettirirken, Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Antalya’nın Kemer ilçesindeki sahillerde, tatilciler güneşli havanın keyfini çıkardı.
Kasım ayına gelinmesine rağmen, Antalya’daki yerli ve yabancı turistler, denize girip güneşli havanın keyfini çıkardı. Hava ve deniz suyu sıcaklığının 24 derece ölçüldüğü Kemer’de bazı turistler sahillerde gezdi, bazıları plajda güneşlendi. Kemer’de tatil yapan Atıl Tortumlu, 2 Kasım’da denize girebildiği için mutlu olduğunu söyleyerek, “Kemer’de bu mevsimde denize girmek ve güneşlenmek mucize olsa gerek. Kemer harika bir yer. Herkesin buraya gelmesini tavsiye ederim” dedi.
Ukrayna’dan tatile gelen Andrii Belayev, ilk kez geldiği Kemer’i çok sevdiğini söyledi. Ukrayna’dan gelen Natalia Bolkova da Kemer’in güneşli havasına ve denizine hayran kaldığını dile getirdi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!