Reklam Alanı
Reklam Alanı

Antalyaspor’da galibiyet özlemi 4 haftaya çıktı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA)- FRAPORT TAV Antalyaspor, sahasında Medipol Başakşehir’e kaybederek galibiyet özlemini 4 haftaya yükseltti. Ersun Yanal’dan boşalan göreve futbol sorumlusu olarak getirilen Nuri Şahin ise 2’nci maçında da galibiyetle tanışamadı.
Fraport TAV Antalyaspor, ligin 10’uncu haftasında sahasında oynadığı maçta Medipol Başakşehir’e Berkay Özcan’ın attığı gollerle 2-1 kaybetti. Mücadelede kırmızı beyazlı takımın tek golünü 90+5’te Ghacha kaydetti. Antalyaspor, ligde 10 hafta sonunda 5’inci yengilgisini alırken, galibiyet özlemini ise 4 haftaya yükseltti. Kırmızı beyazlılar ligde ayrıca 2 galibiyet, 3 beraberlikle 9 puanla 17’nci sırada yer alıyor.
EN SON MALATYA MAÇINDA KAZANDI
Fraport TAV Antalyaspor, en son galibiyetini 7’nci haftada sahasında Yeni Malatyaspor’u 1-0 yenerek elde etti. Akdeniz ekibi sonrasında oynadığı 3 maçta Adana Demirspor ve Medipol Başakşehir karşısında 2-1’lik yenilgi, Demir Grup Sivasspor maçında ise 2-2’lik beraberlik elde etti.
NURİ ŞAHİN GALİBİYETLE TANIŞAMADI
Adana Demirspor yenilgisinin ardından Teknik Direktör Ersun Yanal’ın görevden ayrılmasıyla takımın başına futbol sorumlusu olarak getirilen Nuri Şahin, 2’nci maçında da galibiyetle tanışamadı. Şahin, futbol sorumlusu olarak çıktığı 2 maçta Demir Grup Sivasspor ile 2-2 berabere kalırken, bu hafta ise Medipol Başakşehir karşısında 2-1 yenilgi ile sahadan ayrıldı.

(FOTOĞRAFLI)

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!