Reklam Alanı
Reklam Alanı

Apple tüm tabularını yıktı! Şimdi Android markaları düşünsün

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Bir yatırımcının notunda, Wedbush analisti Daniel Ives, yaklaşmakta olan iPhone 13 nesli hakkında bazı ayrıntılar açıkladı. Not, bu yıl depolama seçenekleri hakkında duyduklarımızla örtüşüyor ancak aynı zamanda LiDAR sistemine biraz ışık tutuyor.

Ives’e göre, iPhone 13 serisinin tüm modelleri, Pro olmayan modeller de dahil olmak üzere, LiDAR’a sahip olacak. 1 TB depolama söylentisi de mevcut ancak bunun yalnızca Pro modellerine ayrıldığı söyleniyor.

iPhone 13 iddialı olacak

Apple’ın LiDAR sensörlerini daha geniş çapta benimseme planları, bu alanda bir gelişmeye işaret ediyor olabilir ve belki de şirket, iPhone 13’ün piyasaya sürülmesiyle daha fazla özellik sunmayı planlıyor.

Reklam Alanı

Apple, iPhone 12 ile RAW görüntüleri ‌iPhone‌ görüntü işleme ile birleştiren yeni bir format olan ProRaw’ı tanıttı. ProRAW dosyaları, tipik HEIF veya JPEG dosyalarından 10 ila 12 kat daha büyük olabilir. “iPhone“u günlük sürücülerinden biri olarak kullanan fotoğrafçılar gibi daha profesyonel kullanıcılar için 1 TB “iPhone” kullanma olasılığı daha çekici bir seçenek.

Ives ayrıca, Wedbush’un en düşük seviye ‌iPhone 13‌ mini’den ‌iPhone 13‌ Pro Max‘e kadar tüm ‌iPhone 13‌ modellerinde LiDAR sensörlerinin bulunacağını bildirdiğini de teyit ediyor. LiDAR kullanım durumu, mevcut haliyle oldukça sınırlı, yalnızca düşük ışıklı fotoğrafçılıkta ve artırılmış gerçeklik için kullanılmakta. Apple, son birkaç yılda AR’ye daha fazla odaklanıyor ve LiDAR’ın tüm “iPhone” modellerine genişletilmesi, Apple’ın AR’yi ve bunun için gereken temel teknolojiyi daha yaygın hale getirme planının bir parçası olabilir.

Kaynak: Teknolojioku

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!