Reklam Alanı
Reklam Alanı

Aracın çarptığı Asya çakalının beli kırıldı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

IĞDIR’da araç çarpması sonucu beli kırılan çakal belediye veterinerlik müdürlüğünde yapılan müdahalenin ardından Kars Kafkas Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi hastanesine sevkedildi. 

Iğdır-Tuzluca karayolunda Alikamerli mahallesinde araç çarpması sonucu Asya çakalı yaralandı. Yol kenarında sürünen yaralı çakalı gören vatandaşlar, bir taraftan görüntü çekerken bir taraftan da Iğdır Belediyesi Veterinerlik Müdürlüğü’ne bilgi verdi. Yol kenarında sürünen çakal, kendisini görüntülemeye çalışan vatandaşlara saldırmaya çalıştı. Olay yerine gelen görevliler, yaralı çakalın belinin kırıldığını belirledi. İlk müdahale yapan görevliler, yaralı çakalı Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim etti. Yaralı çakal, tedavisinin yapılması için Kars Kafkas Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi hastanesine sevkedildi.

Iğdır Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, “Yolda yaralı olarak bulunan Asya Çakalı hemen Veterinerlik İşleri Müdürlüğümüzde yapılan ilk müdahalesinin ardından Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekiplerince Kafkas Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Hastanesine götürülerek burada tedavi altına alınmış olup durumu iyidir” denildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
-Yaralı çakalın yol kenarında beklemesi
-Çakalı görüntülemeye çalışanlar
-Çakalın saldırmaya çalışması
-Çakalın tedavisinden fotoğraflar

Haber: Suat DENİZ – Özkan AYDIN / IĞDIR, (DHA)

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!