Reklam Alanı
Reklam Alanı

Ardahan Valisi aşıya ikna etti; at arabasıyla kimliğini almaya gitti

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Deniz BAŞLI/ARDAHAN (DHA)- ARDAHAN Valisi Hüseyin Öner, günü gelmesine rağmen ikinci doz aşısını yaptırmayı düşünmeyen çiftçi Ferdi Avcı’yı (22) ikna etti. Avcı yanında olmayan kimliğini at arabasıyla evinden alıp geldi, Vali Öner’in yanında aşısını yaptırdı.
Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında esnaf ve pazar yerlerini gezen Vali Hüseyin Öner, sanayi esnafıyla konuşurken çiftçilik yapan Ferdi Avcı’nın henüz ikinci doz aşısını yaptırmadığını öğrendi. Vali Öner, Avcı’yı dakikalarca aşı hakkında bilgilendirip, ikna etti. Aşı olmayı kabul eden Avcı, bu kez kimliğinin yanında olmadığını söyledi. Vali Öner de Avcı’yı at arabasıyla kimliğini almak için eve gönderdi. Vali Öner, gelene kadar beklediği Avcı’yı, aşı çadırına kadar götürüp aşı yaptırdı.
Her fırsatta ve her yerde aşının önemini vurguladıklarını anlatan Vali Öner, “Aşılama oranlarını arttırmanın gayretindeyiz. Birinci doz aşıda yüzde 87’nin, 2’nci dozda ise yüzde 67’nin üstündeyiz. Bu çalışmalarla tek derdimiz ve gayemiz, vatandaşımızın sağlığını korumak ve çocuklarımızın rahatlıkla okullarına gitmelerini sağlamak. Esnafın da ticareti arzu ettiği gibi olsun istiyoruz. Ahilik Haftası dolayısıyla bugün de böyle bir çalışma yaptık. Hem esnafımızın Ahilik Haftası’nı kutladık, hem de kuralları hatırlattık” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!