Reklam Alanı
Reklam Alanı

Artistik ve Trampolin Cimnastik Türkiye şampiyonaları başladı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Murat KÜÇÜK/BOLU,(DHA)- Türkiye Cimnastik Federasyonu tarafından düzenlenen Artistik Cimnastik Türkiye Şampiyonası ve Trampolin Cimnastik Türkiye Şampiyonası, Bolu’daki Murat Canbaş Cimnastik Salonu ve Sporcu Fabrikası’nda başladı.
Toplam 110 sporcunun katıldığı şampiyonalardan Artistik Cimnastik branşı “Genç Erkekler” ve “Genç Kadınlar” yarışlarıyla start aldı. Şampiyonada kadın cimnastikçiler; atlama masası, kız paraleli, denge ve yer, erkekler ise yer, kulplu beygir, halka, atlama masası, paralel ve barfiks aletlerinde performans sergiliyor. Trampolin Cimnastik Türkiye Şampiyonası ise “Genç Kadınlar 1. Grup” ve “Genç Kadınlar 2. Grup” yarışlarıyla başladı. Şampiyonalar, “Genç Kadınlar” ve “Büyük Kadınlar” ile “Genç Erkekler” ve “Büyük Erkekler” kategorilerinde yapılacak yarışmaların ardından yarın gerçekleştirilecek ödül töreniyle sona erecek.
SUAT ÇELEN: “DÜNYA CİMNASTİK FEDERASYONU’NDAN TEBRİK ALDIK”
Avrupa Şampiyonası öncesi milli takım kadrosu için seçme niteliği taşıyacak olan şampiyona ile ilgili bilgiler veren ​Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, “Pandemi koşullarında bir Türkiye şampiyonası organize ediyoruz. Malum olduğu üzere biz bir Avrupa şampiyonası düzenledik. Pandemi koşullarında kıtanın cimnastik konusunda en büyük organizasyonuydu. Bu noktada da Dünya Cimnastik Federasyonu’ndan tebrik aldık. Sağ salim oyuncuları da ülkelerine böylesine bir Covid ortamında gönderdik ve ülkemizde misafir etmiş olduk. Türkiye Cimnastik Federasyonu Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte bir karar aldık. Biz sadece ‘Büyükler’ ve ‘Gençler’ kategorisinde şampiyonalarımızı devam ettiriyoruz. Onun altındaki yaş kategorilerini de yapmama kararı aldık. Ancak yerelde il müsabakalarıyla devam etme kararı aldık. Zaten Gençlik ve Spor Bakanlığımız da bu yönde bize talimatta bulundu. Her yıl Mersin’de düzenlediğimiz tüm branşlarımızı bu yıl itibarıyla seyircisiz olması münasabetiyle ve sporcularımızın lokasyon açısından daha rahat ulaşabilmeleri için ve katılımcı sayısının çok olduğu illeri tercih ettik. Bu kapsamda Artistik Cimnastik Erkekler ve Bayanlar Bolu’da, Trampolin Bolu’da. Önümüzdeki haftalarda ritmik cimnastik İstanbul’da, ayrobik cimnastik ise Mersin’de olacak. Parkur cimnastik yarışmalarımızı da online olarak yapacağız” dedi.
GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
-Salondan görüntüler
-Isınan sporcular
-Basın toplantısından detaylar
-Suat Çelen’in açıklamaları
-Detaylar
FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!