Reklam Alanı
Reklam Alanı

Aşevine yuva yapan kumrulara, belediye personeli bakıyor

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Fatih YILMAZ/TOKAT, (DHA)- TOKAT’ın Turhal ilçesinde belediye aşevinin depo kapısının kepengine 2 yıldır yuva kuran bir çift kumruya, personel bakıyor.
Turhal Belediyesi aşevi depo kapısının üzerindeki kepenge geçen yıl yuva yapan bir çift kumru, bu sene de aynı yere yuva kurdu. Aşevi personeli rahatsız etmemeye özen gösterdikleri kumruları buğday vererek besliyor.
Kumruların geçen yıl da aynı yere yuva yaptığını söyleyen aşevi personeli Dursun Karageyik, “Geçen sene aşevimize gelip yuva yapan kumrular, bu sene de aynı yere yuva yaptılar. Kuluçkada yatan kumrumuzun eşi, doğadan yiyecek topluyor. Ancak biz de Turhal Belediyesi aşevi olarak; kuşlarımıza yardımcı olmak için buğday veriyoruz. Beslememiz, yavrular yumurtadan çıkıp yuvadan ayrılana kadar devam edecek” dedi.
Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler ise, “Kumrularımızın bakımını bizzat üstlenerek beslenmelerini sağlıyoruz. Yuvadan ayrılana kadar da devam edeceğiz. Sokak hayvanlarımızı hiçbir zaman ihmal etmemeye özen gösteriyoruz. Sıcak havalar yaklaşıyor. ‘Bir kap su, bir kap mama, bir kalp sevgi’ sloganı ile canlarımızın yanında oluyoruz. Her zaman da olmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın da bu konuda hassasiyet göstereceklerini ümit ediyorum” ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLI 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!